Békéscsabán, Jaminában 2 generációs kertes ház eladó!

Eladó Békéscsabán Erzsébethely elején vasútállomáshoz, autóbusz pályaudvarhoz, iskolához, óvodához közel, egy csendes utcában 1005 m2-es telken lévő, 213 m2-es ház. Az ingatlan egyben vagy két külön házrészként is használható. 

Az ingatlan utca felőli helyiségei: két szoba, nappali-boltívvel elválasztott-félszobával, konyha, fürdőszoba, külön WC, kamra/tároló, és egy világos pihenő helyiség, ahonnan egy terasz vezet az udvar felé.

A hátsó épület helyiségei: két szoba, egy tágas, jól felszerelt konyha, fürdőszoba, külön WC, egy tárolónak használható folyosó és egy kamra. 

A vegyes falazatnak köszönhetően a lakás jól szigetel, a fűtésszezonban is rendkívül alacsony a rezsije. A ház fűtése két külön gázkazánnal üzemeltetett rendszerrel van megoldva. Mindkét konyha bútorozottan és bútorozatlanul is kérhető.

Az eresz, bádogelemek, és oromdeszkák frissen cserélve.

Az eredeti, 1930-as évekbeli ház 1992-2004 között lett átalakítva: több helyiséggel bővült,egy melléképület lett hozzáépítve, valamint egy pince, egy kemence és egy tágas, téglafalazatú garázs, amely műhelynek is használható. A garázshoz kapcsolódó hosszú előtető alatt egy második autó is elfér. Tágas előkert és hátsókert.

Irányár: 26.800.000 Ft